------------------------

------------------------

Instagram
Twitter

------------------------

© 2013-2017
All rights reserved

------------------------

Filopappou, Athens, Greece

We transformed a former garage into a spacious one-bedroom apartment.

The brief was to create a peaceful and contemplative home. The design blurs the boundary between indoors and
out, with expansive glass brick walls and a fully-glazed kitchen maximising the theatrical play of light
within the building.

Features such as hand-finished concrete floors and counters with bespoke cabinetry reinforce a made-to-measure
approach while working within a tight budget.

Sector: Residential | Size: 100-200 sqm | Budget: confidential

Publications: see our Press & Awards page

Photos by: Pavlos Tsokounoglou, Kostas Pigadas and Kyriakos Katsaros